LEVERTIJDEN

Wijnservice verkoopt in haar webshop dezelfde producten als in haar winkels. Dit betekent dat in principe alle producten op voorraad zijn. Leveringen worden normaal gesproken binnen twee werkdagen uitgeleverd. Mocht het onverhoopt langer dan drie dagen dan zullen wij contact met u opnemen.


VERZENDKOSTEN

Leveringen vanaf 50 euro wijn worden gratis aan huis bezorgd in Nederland. Bij leveringen daaronder wordt € 4,95 in rekening gebracht. Ook verzending naar het buitenalnd is mogelijk. Hiervoor gelden andere voorwaarden. Wij geven u deze kosten graag als u ons bericht van wat u wenst te hebben.
 

RETOURNEREN

Retourneren kan bij Wijnservice op twee manieren. U kunt uw product terugsturen naar Wijnservice of retourneren in de winkel in Zwolle. In beide gevallen geldt dat producten binnen een termijn van 14 dagen geretourneerd kunnen worden. Het aankoopbedrag wordt dan binnen uiterlijk 14 dagen naar u retour gestort. U wordt verzocht ten alle tijden eerst contact op te nemen met de webshop via e-mail of telefonisch  Ook wanneer u in een winkel wil ruilen. 

Indien u de producten retourneert  naar de webshop word u verzocht vooraf altijd contact op te nemen met de klantenservice en worden de normale verzendkosten in rekening gebracht. Producten die u niet in goede staat bereikt hebben kunnen, na contact met de klantenservice ,geretourneerd worden. Een eventuele bijdrage in de verzendkosten wordt per geval beoordeeld. 

X
ALTIJD ALS EERSTE EXCLUSIEVE AANBIEDINGEN?
Meld je aan voor de wekelijkse WijnService nieuwsbrief en ontvang persoonlijke aanbiedingen! Tot wel 50% korting op prachtige wijnen!
Kortingscode
Sluiten