Fabels van Hout en Wijn

Vaak wordt ons gevraagd om een wijn met hout. Hiermee bedoelen ze dan vaak dat ze zoeken naar een wijn die gerijpt en/of vergist is op houten vaten. Dit is een vraag die nogal wat wedervragen oproept. Er is immers een groot verschil tussen het ene hout en het andere. 

Lees meer

12-04-2018 12:30

Alles over Barolo

Wine of Kings, King of the Wines. Deze woorden gebruiken de inwoners van Piemonte voor de Barolo. Barolo wordt altijd gemaakt van de Nebbiolo-druif

Lees meer

07-11-2017 11:54

Wat is Port?

Port is een zoete versterkte wijn uit Portugal. De wijn komt uit de regio Douro. Port is heerlijk te drinken als een aperitief. Een glasje na het eten, met een stukje kaas is zeker aan te raden.

Wat is port

Lees meer

24-08-2017 13:07

Hoelang kun je wijn bewaren

Dit kleine trucje geeft u een goede indicatie van hoe lang uw wijn kan hebben voordat het haar magie verliest. Alles wat je nodig hebt is een glas, pen en papier, en een koelkast, niet zo moeilijk, toch?

Wijn bewaren

Lees meer

23-05-2017 10:51

Na Arrogant Frog komt Happy Frog

De wijnen van Happy Frog zijn volledig biologisch. Er zijn drie verschillende varianten, namelijk een Happy Frog Rood, Rose en Wit. Ten opzichte van de Arrogant Frog is de Happy Frog veel voordeliger geprijst, maar geeft een fantastische smaaksensatie en complexiteit.

arrogant frog wit aanbieding

Lees meer

16-05-2017 17:12

5 artikel(en)

per pagina
Stel een Oplopende Directie in
X
ALTIJD ALS EERSTE EXCLUSIEVE AANBIEDINGEN?
Meld je aan voor de wekelijkse WijnService nieuwsbrief en ontvang persoonlijke aanbiedingen! Tot wel 50% korting op prachtige wijnen!
Kortingscode
Sluiten