Cañada de la Encina Tempranillo-Syrah-Cabernet Sauvignon

Beschikbaarheid: Op voorraad
i

We doen er alles aan om dit artikel op tijd te leveren. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bestelling vertraagd is.

Prachtige rode biologische wijn met rijp fruit van kersen en bramen. De wijn heeft tevens iets kruidigheid, aardbei en een volle rijke afdronk die vol en evenwichtig is. Juist de combinatie van de Tempranillo, Syrah en Cabernet Sauvignon zorgen ervoor dat de wijn complexer is en meer biedt dan wanneer deze wijn van 100% Tempranillo zou zijn gemaakt. De syrah voegt stevigheid en iets kruidigheid toe en de cabernet voegt donker kersen en casis fruit toe. Al met al een prachtige rode Spaanse wijn.

Gebied: Vino de La Tierra de Castilla, Spanje, 13,5% 

8.95

Meer informatie
Jaar 2018
Wijnland Spanje
Wijnstreek Valencia
Wijnsoort Rood
Druivenras Cabernet Sauvignon Syrah Tempranillo
Inhoud 75,0 cl
Alcoholpercentage 13,5 %
Serveertemperatuur 18 °C
Kleur diep geconcentreerd en intens rood
Geur stevig bramen fruit, kers, cassis en iets vanille
Smaak Vol en rijk met stevige maar zachte tannines. lange afdronk
De wijnen van Canada de la Encina staan voor pure wijnen van hoge kwaliteit. Deze wijnen worden geschonken in sterren restaurants en andere top horeca. En dat is niet voor niets De wijnen komen uit het centrale deel van Spanje ten Noord Westen van Valencia. Hier groeien de druiven in een perfecte omgeving met veel zon, warme zomers en voldoende neerslag voor de groei. De wijnen blinken uit in het rijpe fruit met een toegankelijk karakter. Een ideale huiswijn op sterrenniveau! Zelden hebben wij wijnen geïntroduceerd die zo kort na de start al zoveel werden nabesteld en zoveel wijnliefhebbers hebben weten te bekoren!

Prachtige rode wijn met rijp fruit van kersen en bramen. De wijn heeft tevens iets kruidigheid, aardbei en een volle rijke afdronk die vol en evenwichtig is. Juist de combinatie van de Tempranillo, Syrah en Cabernet Sauvignon zorgen ervoor dat de wijn complexer is en meer biedt dan wanneer deze wijn van 100% Tempranillo zou zijn gemaakt. De syrah voegt stevigheid en iets kruidigheid toe en de cabernet voegt donker kersen en cassis fruit toe. Al met al een prachtige rode Spaanse wijn.

Gebied: Vino de La Tierra de Castilla, Spanje, 13,5% 

Schrijf een beoordeling