20% Korting op Salentein Portillo, Op=Op! >

Champagne Pol Roger Brut Millésimé

Beschikbaarheid: Op voorraad
i

We doen er alles aan om dit artikel op tijd te leveren. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bestelling vertraagd is.

Champagne Pol Roger Brut Millésimé 2012 is een prachtige goudgele champagne met fijne mousse en aroma's van bloesem, citrusfruit en honing. De subtiele smaak heeft een elegante frisheid en zachte afdronk. De feestelijke Champagne vormt een sprankelend cadeau om u zelf of uw relaties mee te verwennen !
82.50
Meer informatie
Jaar 2015
Wijnhuis Champagne Pol Roger
Wijnland Frankrijk
Wijnstreek Champagne
Wijnsoort Mousserend

Champagne Pol Roger uit Epernay behoort al sinds decennia tot de meest prestigieuze champagnehuizen. Het dateert van 1849 en is nog steeds in familiebezit. Pol Roger is een Champagne om zo van te genieten en wordt door top wijnkenners vaak gezien als de beste aperitief Champagne. Sinds 1 januari 2004 heeft Champagne Pol Roger het predikaat 'Hofleverancier van Queen Elizabeth II' van het Verenigd Koninkrijk. De wijngaarden van Champagne Pol Roger liggen tegen de zacht glooiende hellingen van het departement Marne dicht bij de plaats Epernay tegen de Montagne de Reims. De druiven voor de Brut Millésimé 2012 komen uitsluitend uit de beste wijngaarden. Belangrijk zijn de 7 kilometer lange kelders, die tot de koudste (± 9 °C) van de Champagnestreek behoren. Waarbij geldt: hoe lager de temperatuur, hoe langzamer de gisting, hoe fijner de belletjes en voller het boeket.

De Pol Roger Brut Millésimé wordt volgens de traditionele methode gemaakt. De champagnewijn krijgt een tweede gisting in de fles in de koele kelders en dat resulteert in een zachte en elegante mousse. Voor Champagne Pol Roger Brut Millésimé wordt alleen het eerste persvocht van de druiven gebruikt wat resulteert in een zuiverder en puurdere champagne. Champagne Pol Roger Brut Millésimé is prachtige goudgele champagne van 60% Pinot Noir en 40% Chardonnay druiven. De Champagne heeft een fijne mousse en aroma's van bloesem, citrusfruit en honing. Subtiele smaak met elegante frisheid en zachte afdronk. Champagne Pol Roger Brut Millésimé is een feestelijk aperitief maar bijvoorbeeld ook zeer goed te combineren bij kwartel , zalm, carpaccio of sushi.

Schrijf een beoordeling