Champagne Taittinger Brut Réserve

Beschikbaarheid: Op voorraad
i

We doen er alles aan om dit artikel op tijd te leveren. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bestelling vertraagd is.

Champagne Taittinger Brut Reserve is een zuivere, verfrissende en verfijnde champagne met nootachtige aroma's en een delicate, milde mousse. De champagne wordt minimaal 3 jaar in de kelders gelagerd, waardoor hij rijper en completer wordt. De Taittinger Brut Réserve is elegant, subtiel en expressief met in de levendige en frisse smaak aroma's van fruit en tonen van perzik en honing.
57.95
De Taittinger Brut Réserve wordt minimaal 3 jaar in de kelders gelagerd, waardoor hij rijper en completer wordt. De Taittinger Brut Réserve is een elegante, subtiele en expressieve wijn. In de smaak vindt men aroma's van fruit en tonen van perzik. De smaak is levendig en fris, waarin de aroma's en geuren van vers fruit en honing goed tot ontwikkeling komen. Al met al is de Taittinger Brut Réserve een soepele, harmonieuze en ragfijne champagne. Het is een verrukkelijk aperitief, maar het is ook een goede begeleider van alle soorten voorgerechten, vis , schaal- en schelpdieren en witvlees-gerechten, alsmede diverse kaassoorten.
Schrijf een beoordeling