Château La Garde A.C. Pessac-Léognan, Rouge

Beschikbaarheid: Op voorraad
i

We doen er alles aan om dit artikel op tijd te leveren. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bestelling vertraagd is.

Heldere, robijnrode kleur met een iets lichtere dakpanrode rand. Mooie en typische klassieke en complexe geur met wat animale tonen, gerookt cederhout en rijp rood en gekonfijt fruit. Klassieke aanzet. Heel verfijnd, rond en een prachtige balans.
39.95
Meer informatie
Jaar 2015
Wijnland Frankrijk
Wijnstreek Bordeaux
Wijnsoort Rood
Druivenras Cabernet Franc Cabernet Sauvignon Merlot
Wijn-spijs Vlees
Classificatie AC Bordeaux
Inhoud 75,0 cl
Alcoholpercentage 14,0 %
Serveertemperatuur 17-18 °C
Kleur Heldere, robijnrode kleur met een iets lichtere dakpanrode rand.
Geur complexe geur van gerookt cederhout en rijp rood en gekonfijt fruit.
Smaak Klassieke aanzet. Heel verfijnd, rond en een prachtige balans

Heldere, robijnrode kleur met een iets lichtere dakpanrode rand. Mooie en typische klassieke en complexe geur met wat animale tonen, gerookt cederhout en rijp rood en gekonfijt fruit. Klassieke aanzet. Heel verfijnd, rond en een prachtige balans: de fines Klassieke combinatie met zacht gegaard sappig lamsvlees, lamskoteletjes, kalfszwezerik, kalfssukade en -wang. Ook prima met een lekker stukje kaas als deze maar niet te scherp of krachtig van smaak is. Geen blauwschimmelkaas overigens. Na de oogst en de alcoholische vergisting, ondergaat het sap een malolactische vergisting in kleine houten vaten gedurende 12 tot 15 maanden. Fijn van structuur, geconcentreerd, elegant en een uitgekiende balans.

Schrijf een beoordeling