Chevalier Alexis Lichine Sauvignon Blanc

Beschikbaarheid: Op voorraad
i

We doen er alles aan om dit artikel op tijd te leveren. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bestelling vertraagd is.

Chevalier Alexis Lichine Sauvignon Blanc is een expressieve en heerlijk frisse Vin de Pays d'Oc uit de zuidfranse streek Languedoc. De heldere, bleekgele witte wijn met lichte groentint heeft geurige aroma's van witte bloemen, ananas, ander tropisch fruit en een lichte mineraliteit. De frisse smaak is rond en plezierig met tonen van limoen en grapefruit en mooie balans. Chevalier Alexis Lichine Sauvignon Blanc is een heerlijk aperitief en goede begeleider bij wit vlees, schaal- en schelpdieren en kazen.
6.45
Meer informatie
Jaar 2021
Wijnhuis Château Alexis Lichine
Wijnland Frankrijk
Wijnstreek Languedoc
Wijnsoort Wit
Druivenras Sauvignon Blanc
Classificatie IGP Pays d'Oc
Inhoud 75,0 cl
Alcoholpercentage 12,0 %
Serveertemperatuur 10-12 °C
Kleur Heldere, bleekgele wijn met lichte groentint .
Geur Aroma's van witte bloemen, ananas, ander tropisch fruit en lichte mineraliteit.
Smaak Fris en rond en plezierig met tonen van limoen en grapefruit en een mooie balans.

Chevalier Alexis Lichine Sauvignon Blanc is een expressieve, heerlijk frisse, witte Vin de Pays d'Oc uit de zuidfranse Languedoc. De wijngaarden liggen van de oostelijke Languedoc tot aan de beroemde middeleeuwse stad Carcassonne. Op het moment dat de druiven rijp zijn worden ze geoogst en daarna na binnenkomst in de kelder snel geperst, waarna ze ongeveer 12 uur lang op een temperatuur van 17 tot 19 graden worden gefermenteerd.

De Chevalier Alexis Lichine Sauvignon Blanc is een heldere, bleekgele witte wijn met lichte groentint en geurige aroma's van witte bloemen, ananas, ander tropisch fruit en lichte mineraliteit. De frisse smaak is rond en plezierig met tonen van limoen en grapefruit en een mooie balans. Chevalier Alexis Lichine Sauvignon Blanc is een heerlijke aperitiefwijn en goede begeleider bij wit vlees, schaal- en schelpdieren en zachte kazen.

Schrijf een beoordeling