Chevalier Alexis Lichine Sauvignon Blanc

Schrijf de eerste beoordeling van dit artikel

Beschikbaarheid: Op voorraad
€ 5,75
  • € 5,50 per fles

    bij 6 flessen of meer

OF

Beknopte omschrijving

Chevalier Alexis Lichine Sauvignon Blanc is een expressieve en heerlijk frisse Vin de Pays d'Oc uit de zuidfranse streek Languedoc. De heldere, bleekgele witte wijn met lichte groentint heeft geurige aroma's van witte bloemen, ananas, ander tropisch fruit en een lichte mineraliteit. De frisse smaak is rond en plezierig met tonen van limoen en grapefruit en mooie balans. Chevalier Alexis Lichine Sauvignon Blanc is een heerlijk aperitief en goede begeleider bij wit vlees, schaal- en schelpdieren en kazen.

Chevalier Alexis Lichine Sauvignon Blanc Wijn Aanbieding

Meer Views

  • Chevalier Alexis Lichine Sauvignon Blanc Wijn Aanbieding

Uitgebreide omschrijving

Chevalier Alexis Lichine Sauvignon Blanc is een expressieve, heerlijk frisse, witte Vin de Pays d'Oc uit de zuidfranse Languedoc. De wijngaarden liggen van de oostelijke Languedoc tot aan de beroemde middeleeuwse stad Carcassonne. Op het moment dat de druiven rijp zijn worden ze geoogst en daarna na binnenkomst in de kelder snel geperst, waarna ze ongeveer 12 uur lang op een temperatuur van 17 tot 19 graden worden gefermenteerd.

De Chevalier Alexis Lichine Sauvignon Blanc is een heldere, bleekgele witte wijn met lichte groentint en geurige aroma's van witte bloemen, ananas, ander tropisch fruit en lichte mineraliteit. De frisse smaak is rond en plezierig met tonen van limoen en grapefruit en een mooie balans. Chevalier Alexis Lichine Sauvignon Blanc is een heerlijke aperitiefwijn en goede begeleider bij wit vlees, schaal- en schelpdieren en zachte kazen.

Aanvullende Informatie

Bestelcode 003
Wijnland Frankrijk
Wijnstreek Languedoc
Wijnsoort Wit
Druivenras Sauvignon Blanc
Jaar 2016
Classificatie IGP Pays d'Oc
Inhoud 75,0 cl
Alcoholpercentage 12,0 %
Serveertemperatuur 10-12 °C
Kleur Heldere, bleekgele wijn met lichte groentint .
Geur Aroma's van witte bloemen, ananas, ander tropisch fruit en lichte mineraliteit.
Smaak Fris en rond en plezierig met tonen van limoen en grapefruit en een mooie balans.

Schrijf uw eigen beoordeling

X
ALTIJD ALS EERSTE EXCLUSIEVE AANBIEDINGEN?
Meld je aan voor de wekelijkse WijnService nieuwsbrief en ontvang persoonlijke aanbiedingen! Tot wel 50% korting op prachtige wijnen!
Kortingscode
Sluiten