Nu 30% korting op de geweldige exclusieve 4+2 Salentein Premium Boxen! >

Drostdy-Hof Rosé

Beschikbaarheid: Op voorraad
Drostdy-Hof Rosé uit Tulbagh in Zuid-Afrika is een aantrekkelijke Kaapse rosewijn met karakter. De rosé wordt modern gemaakt met een subtiel roze kleur en fruitige aroma's van aardbeien en pruimen. De smaak is aangenaam fris en licht fruitig. Drostdy-Hof Rosé is een mooie aperitief wijn om zo te drinken en erg lekker bij kleine hapjes en tapas, salades, visgerechten en zeebanket.
7.25
Meer informatie
Jaar 2019
Wijnhuis Drostdy-Hof Wines
Wijnland Zuid-Afrika
Wijnstreek Tulbagh
Wijnsoort Rosé
Druivenras Onbekend
Classificatie WO Western Cape
Inhoud 75,0 cl
Alcoholpercentage 12,0 %
Serveertemperatuur 8-10 °C
Kleur Subtiel roze.
Geur Fruitige aroma's van aardbeien en pruimen.
Smaak Fris, sappig en aangenaam licht fruitig.

Drostdy-Hof Rosé is een aantrekkelijke Kaapse rosewijn met karakter. De naam Drostdy-Hof verwijst naar de oude Drostdy uit 1804, ooit een gerechtshof in het plaatsje Tulbagh in Zuid-Afrika. Dit klassiek Kaapse gebouw is nu een museum met kelders waarin de Drostdy-wijnen worden bewaard. Drostdy-Hof is een serie makkelijke wijnen om zo te drinken en voor bij de dagelijkse maaltijden.

De druiven voor de Drostdy-Hof Rosé worden koel vergist en rijpen op roestvrijstaal. De modern gemaakte rosé heeft een subtiel roze kleur en fruitige aroma's van aardbeien en pruimen. De smaak is aangenaam fris en licht fruitig. Drostdy-Hof Rosé is een karaktervolle aperitief wijn die heerlijk smaakt als dagelijkse drinkwijn en lekker bij kleine hapjes, tapas, salades, visgerechten en zeebanket.

Schrijf een beoordeling