Your world of Magento Extensions and Magento Themes.

Errazuriz Estate Sangiovese

Schrijf de eerste beoordeling van dit artikel

Beschikbaarheid: Op voorraad
€ 9,95
  • € 7,99 per fles

    bij 6 flessen of meer

OF

Beknopte omschrijving

Errazuriz Estate Sangiovese is een intense rode wijn uit Aconcagua Valley in Chili. De Sangiovese heeft een paarsrode kleur en een interessante mix van gedroogd fruit aroma’s, alsmede van vijgen, geroosterde hazelnoten, steenvruchten en banaan. De wijn heeft een stevige structuur met een intense smaak, een aangename zuurgraad en een lange afdronk. Errazuriz Estate Sangiovese is een bijzondere aperitiefwijn en heerlijke, klassieke begeleider bij stevige pasta gerechten, pizza's en rood vlees.

Errazuriz Estate Sangiovese - Chileense Wijn - € 7,99

Meer Views

  • Errazuriz Estate Sangiovese - Chileense Wijn - € 7,99

Uitgebreide omschrijving

Viña Errázuriz maakt al meer dan 130 jaar Chileense kwaliteitswijnen. Don Maximiano Errázuriz heeft in 1870 Viña Errázuriz opgericht in de Aconcagua vallei, ligt 100 km ten noorden van de hoofdstad Santiago. Hij zag in dat deze vallei, met zijn koele regenachtige winters, hete droge zomers en de vochtige bries van de Oceaan, ideaal is voor de druiven teelt. Don Maximiano heeft de beste variëteiten uit Frankrijk gehaald en met veel toewijding, geduld en doorzettingsvermogen dit barre land getransformeerd in een van de beste wijngaarden ter wereld. Vandaag de dag liggen de vele kwaliteitstradities in handen van Eduardo Chadwick, een van de nakomelingen van Don Maximiano. Eduardo vertegenwoordigd de 5e generatie van de familie in de wijn business. Hij heeft het hele productie proces van dit historische estate gemoderniseerd, hierbij is de afzonderlijke identiteit van de wijnen niet uit het oog verloren. Door de toewijding om estate wijnen te produceren van superieure kwaliteit staat Errázuriz bekend de “Beste Chileense wijn”.

Bij Errázuriz streeft men er naar om de beste wijnen te maken door elk stadium van druiventeelt in de Aconcagua, Casablanca en Curico vallei tot het wijnmaken volgens de meest natuurlijke technieken, zorgvuldig te beheersen. Hierbij ligt een nadruk op de delicate behandeling van de wijnen met als doel ze zo elegant en complex mogelijk te maken. Het is door zijn dynamiek en passie voor wijn dat Errázuriz tot de internationaal gerespecteerde producenten behoort van kwaliteitswijnen! Hun Errazuriz Estate Sangiovese is een intense rode wijn uit Aconcagua Valley in Chili. De Sangiovese heeft een paarsrode kleur en een interessante mix van gedroogd fruit aroma’s, alsmede van vijgen, geroosterde hazelnoten, steenvruchten en banaan. De wijn heeft een stevige structuur met een intense smaak, een aangename zuurgraad en een lange afdronk. Errazuriz Estate Sangiovese is een bijzondere aperitiefwijn en heerlijke, klassieke begeleider bij stevige pasta gerechten, pizza's en rood vlees.

Aanvullende Informatie

Bestelcode 001
Wijnland Chili
Wijnstreek Aconcagua Valley
Wijnsoort Rood
Druivenras Sangiovese
Jaar 2013
Classificatie DO Aconcagua Valley
Inhoud 75,0 cl
Alcoholpercentage 13,5 %
Serveertemperatuur 16-18 °C
Kleur Paarsrood.
Geur Gedroogd fruit aroma’s van vijgen, geroosterde hazelnoten, steenvruchten en banaan.
Smaak Stevig van structuur met intense smaak, aangename zuurgraad en lange afdronk.