Happy Frog Airen Macabeo

Schrijf de eerste beoordeling van dit artikel

Beschikbaarheid: Op voorraad
€ 4,95
  • € 3,95 per fles

    bij 6 flessen of meer

OF

Beknopte omschrijving

De Happy Frog wit is een biologische witte wijn gemaakt van de Airen en de Macabeo druif. Beide druiven komen van oorsprong uit Spanje en worden hier veel aangeplant. De wijn kenmerkt zich door een mooie frisse geur van appel, iets perzik en abrikoos. De smaak is fris en heerlijk fruitig met een fris droge afdronk die soepel en zacht is.
De witte biologische Happy Frog Airen Macabeo is een perfecte huiswijn die tevens uitstekend past bij o.a. olijven, tapas en bijvoorbeeld visgerechten.
De Happy Frog Airen Macabeo is een uitzonderlijk mooie wijn met een zeer aantrekkelijke prijs!

Arrogant Frog witte wijn

Meer Views

  • Arrogant Frog witte wijn

Uitgebreide omschrijving

De biologische wijnen van Happy Frog worden gemaakt in het centrale deel van Spanje in het Castilla gebied ten Zuid Oosten van de hoofdstad Madrid. De wijngaarden liggen hier op een hoogte van 500 tot 600 meter. Deze hoogte maakt dat de temperatuur iets getemperd wordt en de temperatuurverschillen tussen dag en nacht hier groot zijn, tot wel 25 graden! Deze verschillen in temperatuur zorgen voor meer opname van geur en smaakstoffen door de druiven en dus uiteindelijk ook in de wijnen. Het wijnhuis van Happy Frog maakt al ruim 60 jaar kwaliteitswijnen in hun moderne Bodega met alle benodigde faciliteiten. Gebied: Vino de la Tierra de Castilla, Spanje

Aanvullende Informatie

Bestelcode Nee
Wijnland Spanje
Wijnstreek Valencia
Wijnsoort Wit
Druivenras Macabeo
Jaar 2016
Classificatie Nee
Inhoud 75,0 cl
Alcoholpercentage 11,5 %
Serveertemperatuur 10-12 °C
Kleur licht bleek geel
Geur appel, perzik en abrikoos
Smaak fris droog, fruitig met perzik anana en abrikoos