Kendall-Jackson Highland Estates Camelot Chardonnay

Beschikbaarheid: Op voorraad
i

We doen er alles aan om dit artikel op tijd te leveren. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bestelling vertraagd is.

Highland Estates Camelot Chardonnay van Jackson Family Wines is een mooie frisse witte wijn. De Chardonnay heeft tropisch fruit aroma's van ananas, mango en papaya. De smaak is romig en rijk met tonen van kaneel, citroenstroop en vanille. De wijn heeft negen maanden houtrijping en 92 Parker punten!
36.95

Meer informatie
Jaar 2021
Wijnhuis Jackson Family Wines
Wijnland Verenigde Staten
Wijnstreek Californië
Wijnsoort Wit
Druivenras Chardonnay
Classificatie Santa Maria Valley in Santa Barbara County
Inhoud 75,0 cl
Alcoholpercentage 14,0 %
Serveertemperatuur 10-12 °C
Kleur Fonkelend geel.
Geur Aroma's van tropisch fruit als ananas, mango en papaya.
Smaak Romig en rijk met tonen van kaneel, citroenstroop en vanille.
De Highland Estates Camelot Chardonnay van Jackson Family Wines is een mooie frisse, houtgerijpte witte wijn uit de Santa Maria Valley in Santa Barbara County. De 100% Chardonnay druiven zijn afkomstig van wijngaarden uit verschillende gebieden in de 'Coastal California Vineyards'. Er wordt veel aandacht besteed aan de terroir. De combinatie van bodem, hoogte en klimaat van de Estates is een essentiële factor in de kenmerkende stijl van de wijn. De bodem is rotsachtig met kleine ruitvormige stukken met calcium carbonaat en leisteen. Dit is de enige vallei van de Californische kust die zowel oost en west gelegen is. Mist en bescheiden temperaturen hebben een extreem lang 'growing season' tot gevolg. Wijnmakers noemen dit gebied de ‘Filet Mignon’ van de Chardonnay. Op elk etiket van de Estate Vineyards vindt men steeds een prent, die de wijngaard weergeeft waar de druiven vandaan komen. De Highland Estates Camelot Chardonnay heeft een moderne vinificatie ondergaan met met lagering van 9 maanden op Franse eiken vaten, waarvan 42% nieuwe vaten met een medium toast. Highland Estates Camelot Chardonnay is een mooie frisse witte wijn met tropisch fruit aroma's van ananas, mango en papaya. De smaak is romig en rijk met tonen van kaneel, citroenstroop en vanille. De wijn heeft negen maanden houtrijping en 92 Parker punten! Highland Estates Camelot Chardonnay wordt aanbevolen bij rijke vis gerechten, wit vlees, gevogelte en romige kaassoorten. Serveer hem in grote wijnglazen of zorg voor karafferen van de wijn vóór gebruik.
Schrijf een beoordeling