Kendall-Jackson Avant Red Blend

Schrijf de eerste beoordeling van dit artikel

Beschikbaarheid: Op voorraad
€ 16,25
OF

Beknopte omschrijving

Kendall-Jackson Avant Red is een nieuwe donkerrode wijn uit Californië. De wijn bestaat hoofdzakelijk uit Merlot, aangevuld met Syrah en Malbec. Het etiket vermeld: Rich, Silky, Smooth. Het is een bijzonder mooie blend met fruitige aroma's en de zachte smaak van rijpe frambozen en kersen, aangevuld met hints van kruiden en donkere chocolade. Kendall-Jackson Avant Red is een mooie aperitiefwijn met een lange afdronk en heerlijke begeleider bij o.m. gegrild rood vlees, wildgerechten en stevige kazen.

Kendall-Jackson Avant Red Blend

Meer Views

Uitgebreide omschrijving

De Kendall-Jackson Avant Red Blend is de nieuwste wijn van ons Californische wijnhuis Jackson Family Wines. De familiecultuur van het wijndrijf is gebaseerd op de bewezen principes van hard werken en integriteit. Hoeksteen van de filosofie bij Kendall-Jackson is dat geweldige wijnen alleen kunnen worden gemaakt van het beste fruit. Dit fruit gedijt het best in een bijzondere, natuurlijke omgeving. Kendall-Jackson produceert met respect voor de natuur. Men gebruikt alternatieve methoden om pesticiden en chemische bestrijdings middelen zoveel mogelijk te reduceren. Het regenwater wordt er opgevangen in reservoirs om gewassen mee te bewateren en worden verpakkings- en promotiemateriaal gerecycled. Men werkt bewust volgens het principe van maatschappelijk verantwoord ondernemen.

De nieuwe Kendall-Jackson Avant Red Blend is een nieuwe donkerrode wijn uit de Coastal Vineyards wijngaarden in Californië. De wijn bestaat hoofdzakelijk uit Merlot druiven, aangevuld met Syrah en Malbec. Op het etiket staat vermeld: Rich, Silky, Smooth.Deze bijzondere combinatie geeft mooie blend met fruitige aroma's en de zachte smaak van rijpe frambozen en kersen, aangevuld met hints van kruiden en donkere chocolade. Kendall-Jackson Avant Red is een mooie aperitiefwijn met een lange afdronk en een heerlijke begeleider bij o.m. gegrild rood vlees, lamsvlees, wildgerechten en stevige kazen.

Aanvullende Informatie

Bestelcode 001
Wijnland Verenigde Staten
Wijnstreek Californië
Wijnsoort Rood
Druivenras Malbec, Merlot, Syrah
Jaar 2013
Classificatie California Red
Inhoud 75,0 cl
Alcoholpercentage 13,5 %
Serveertemperatuur 16-18 °C
Kleur Robijnrood.
Geur Frisse aroma's van rijpe frambozen en kersen.
Smaak Zachte smaak met hints van kruiden en donkere chocolade.

Schrijf uw eigen beoordeling

X
ALTIJD ALS EERSTE EXCLUSIEVE AANBIEDINGEN?
Meld je aan voor de wekelijkse WijnService nieuwsbrief en ontvang persoonlijke aanbiedingen! Tot wel 50% korting op prachtige wijnen!
Kortingscode
Sluiten