KOODUU SYNERGY

Kooduu Synergy sfeerlicht, speaker en wijnkoeler

Een lamp, speaker en wijnkoeler in één. Met de Kooduu Synergy geniet je van sfeerlicht, je favoriete muziek en gekoelde drankjes. Waar je wilt, wanneer je maar wilt. In het park, op je balkon of aan het strand. Van een zwoele zomeravond in je tuin tot een waterkoude wintermiddag voor de openhaard. Met de Synergy creëer je de juiste sfeer. Lees meer over deze sfeermaker en bestel ‘m eenvoudig online.

3 Artikel(en)

per pagina

Stel een Aflopende Directie in
 1. Aanbieding
  Kooduu Synergy S 35 (1 fles | 36 - 24cm)

  Kooduu Synergy S 35 (1 fles | 36 - 24cm)

  € 115,00
  Fles + Doos (6) +

  + GRATIS FLES AIX ROSÉ T.W.V. 14.95!

  Een lamp, speaker en koeler in één. Met de Synergy S 35 geniet je van sfeerlicht, je favoriete muziek en gekoelde drankjes. Waar je wilt, wanneer je maar wilt. In het park, op je balkon of aan het strand. Van een zwoele zomeravond in je tuin tot een waterkoude wintermiddag voor de openhaard. Met de Synergy creëer je de juiste sfeer. Lees meer over deze sfeermaker en bestel ‘m eenvoudig online.

  Meer Informatie
 2. Nieuw
  Kooduu Synergy S 50 (1 a 2 flessen | 51 - 32cm)

  Kooduu Synergy S 50 (1 a 2 flessen | 51 - 32cm)

  € 155,00
  Fles + Doos (6) +

  + GRATIS FLES BERNARDUS CHARDONNAY T.W.V. 24.95!

  Een lamp, speaker en koeler in één. Met de Synergy S 50 geniet je van sfeerlicht, je favoriete muziek en gekoelde drankjes. Waar je wilt, wanneer je maar wilt. In het park, op je balkon of aan het strand. Van een zwoele zomeravond in je tuin tot een waterkoude wintermiddag voor de openhaard. Met de Synergy creëer je de juiste sfeer. Lees meer over deze sfeermaker en bestel ‘m eenvoudig online.

  Meer Informatie
 3. Nieuw
  Kooduu Synergy S 65 (2 flessen | 66 - 41cm)

  Kooduu Synergy S 65 (2 flessen | 66 - 41cm)

  € 199,00
  Fles + Doos (6) +

  + GRATIS FLES SALENTEIN BARREL SELECTION CHARDONNAY EN EEN FLES AIX ROSÉ T.W.V. 29.90!

  Een lamp, speaker en koeler in één. Met de Synergy S 65 geniet je van sfeerlicht, je favoriete muziek en gekoelde drankjes. Waar je wilt, wanneer je maar wilt. In het park, op je balkon of aan het strand. Van een zwoele zomeravond in je tuin tot een waterkoude wintermiddag voor de openhaard. Met de Synergy creëer je de juiste sfeer. Lees meer over deze sfeermaker en bestel ‘m eenvoudig online. Meer Informatie

3 Artikel(en)

per pagina

Stel een Aflopende Directie in
X
ALTIJD ALS EERSTE EXCLUSIEVE AANBIEDINGEN?
Meld je aan voor de wekelijkse WijnService nieuwsbrief en ontvang persoonlijke aanbiedingen! Tot wel 50% korting op prachtige wijnen!
Kortingscode
Sluiten