L'Avenir Far & Near Sauvignon Blanc

Schrijf de eerste beoordeling van dit artikel

Beschikbaarheid: Op voorraad
€ 8,95
OF

Beknopte omschrijving

De Zuid-Afrikaanse Sauvignon Blanc van L'Avenir is een heldere frisse witte wijn. Qua neus heeft hij veel tropische aroma's zoals guave, ananas en een hint van citroengras. In de mond proeven we verfrissende zuren en tropisch fruit, witte peer, meloen en een beetje gras. Heerlijke combinatie is bijvoorbeeld met een geitenkaassalade.

L'Avenir Far & Near Sauvignon Blanc

Meer Views

Uitgebreide omschrijving

L'Avenir; het Zuid-Afrikaanse wijnhuis uit de regio Stellenbosch. Ooit door Nederlanders opgericht onder de naar Weltevreden. Later is dit huis opgekocht door een Franse Familie. Deze familie kon de naam Weltevreden niet uitspreken en hebben ze het veranderd in L'Avenir. L'Avenir produceert veelal elegante wijnen waarbij het accent ligt twee druivensoorten; Chenin Blanc en Pinotage. De bodem 'Glenrosa' is de ideale bodemsoort voor Pinotage. Het wijnhuis is zelf pas ontstaan in 1992, mar de wijngaard ligt er al sinds het ontstaan van de Stellenbosch regio. De wijngaarden zijn grotendeels volwassen, wat leidt tot een beperkte van de hoogste kwaliteit druiven. L'Avenir heeft in een razend tempo een icoon status verkregen.

Aanvullende Informatie

Bestelcode Nee
Wijnland Zuid-Afrika
Wijnstreek Stellenbosch
Wijnsoort Wit
Druivenras Sauvignon Blanc
Jaar 2015
Classificatie WO Stellenbosch
Inhoud 75,0 cl
Alcoholpercentage 13,5 %
Serveertemperatuur 10 °C
Kleur Helder, licht-gouden rand
Geur Nee
Smaak Nee

Schrijf uw eigen beoordeling

X
ALTIJD ALS EERSTE EXCLUSIEVE AANBIEDINGEN?
Meld je aan voor de wekelijkse WijnService nieuwsbrief en ontvang persoonlijke aanbiedingen! Tot wel 50% korting op prachtige wijnen!
Kortingscode
Sluiten