La Baume Chardonnay La Grande Olivette

Beschikbaarheid: Op voorraad
i

We doen er alles aan om dit artikel op tijd te leveren. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bestelling vertraagd is.

La Baume Chardonnay La Grande Olivette is een heerlijk frisse witte wijn, die behoort tot het mooiste uit de Zuid-Franse wijnstreek Languedoc. De modern gemaakte La Baume Chardonnay is helder lichtgeel van kleur met aroma's van witte perzik, honing en amandelen. Sappige, bloemige smaak met citrusfruit en vanille en aangename afdronk. La Baume Chardonnay is een uitstekende wijn om zo te drinken en een lekkere begeleider bij lichte vleesgerechten, kip en salades.

 

7.75
Meer informatie
Jaar 2020
Wijnhuis Domaine de La Baume
Wijnland Frankrijk
Wijnstreek Languedoc
Wijnsoort Wit
Druivenras Chardonnay
Classificatie Pays d'Oc
Inhoud 75,0 cl
Alcoholpercentage 14,0 %
Serveertemperatuur 8-10 °C
Kleur Helder lichtgeel.
Geur Aroma's van witte perzik, honing en amandelen.
Smaak Zachtsappig, fruitig, citrus en bloemen.

La Baume wijnen behoren tot de mooiste kwaliteitswijnen uit de Zuid-Franse wijnstreek Languedoc. De wijnen van La Baume worden regelmatig bekroond. Dat is niet zonder reden, want voor de La Baume wijnen gebruikt men alleen het allerbeste fruit uit de regio, heeft men zeer moderne installaties ter beschikking en gebruikt men internationale wijnproductietechnieken. La Baume Chardonnay is een heerlijke witte wijn met heldere lichtgele kleur met groen tintje en aroma's van witte perzik, honing en amandelen. In de bloemige smaak citrusfruit en vanille en een aangename afdronk.

La Baume Chardonnay La Grande Olivette wordt voor 100% gemaakt van regionale Chardonnay druiven, waaraan na zijn moderne fermentatie een kortdurende lichte houtrijping wordt toegevoegd. Daardoor ontstaat een aangenaam geurige en prachtige, sappig fruitige wijn, die bij voorkeur jong moet worden gedronken. La Baume Chardonnay laat zich aangenaam drinken als aperitief en is een lekkere begeleider bij asperges, avocado, verse zoetwatervis en bij in botersaus bereidde lichte vlees- en kip gerechten.

Schrijf een beoordeling