Montes Twins Red Blend

Beschikbaarheid: Op voorraad
i

We doen er alles aan om dit artikel op tijd te leveren. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bestelling vertraagd is.

Montes Twins is een prachtige blend van de druivenrassen Malbec en Cabernet Sauvignon uit de Colchaqua Valley in Chili. De robijnrode wijn heeft een perfecte harmonie tussen de aroma's van rode vruchten van de Cabernet en zachte pruimen van de Malbec. Zijn elegante smaak geeft een soepele afdronk. De Montes Twins is een mooie aperitiefwijn die ook geweldig smaakt bij gegrilde entrecôte en rib-eye of bij harde kaassoorten.
11.45
Meer informatie
Jaar 2021
Wijnhuis Viña Montes
Wijnland Chili
Wijnstreek Colchagua Valley
Wijnsoort Rood
Druivenras Cabernet Sauvignon Malbec
Classificatie DO Colchagua Valley
Inhoud 75,0 cl
Alcoholpercentage 13,0 %
Serveertemperatuur 18 °C
Kleur Prachtig robijnrood.
Geur Aroma's van rode vruchten en zachtepruimen.
Smaak Elegant van smaak met een soepele afdronk.

Het Chileense Viña Montes S.A. werd opgericht in 1988 door vier partners met allen jaren ervaring in de kunst van het wijn maken en de wijnhandel. Zij hadden de ambitie om uit te groeien tot het beste dat Chili op wijngebied kon presteren. En dat is gelukt! Montes wordt wereldwijd gezien als één van de meest toonaangevende Chileense wijnhuizen met wijnmaker Aurelio Montes als boegbeeld.

Hun Montes Twins is een prachtige blend van de druivenrassen Malbec en Cabernet Sauvignon uit de Colchaqua Valley in Chili. De robijnrode wijn heeft een perfecte harmonie tussen de aroma's van rode vruchten van de Cabernet en zachte pruimen van de Malbec. Zijn elegante smaak geeft een soepele afdronk. De Montes Twins is een mooie aperitiefwijn die ook geweldig smaakt bij gegrilde entrecôte en rib-eye of bij harde kaassoorten.

Schrijf een beoordeling