Galil Mountain Avivim Israel

Schrijf de eerste beoordeling van dit artikel

Beschikbaarheid: Op voorraad
€ 19,95
OF

Omschrijving

Een wonderbaarlijk goed gelukte combinatie van 93% Chardonnay en 7% Viognier. Vijf maanden houtrijping in nieuwe eiken vaten; kracht met veel fruitexpressie.

Galil Mountain is opgericht in 2000 als een joint venture tussen de wereldberoemde Golan Heights Winery en Kibbutz Yiron. Het moderne bedrijf met zijn state of the art kelderinstallatie ligt op een adembenemend mooie locatie in Opper Galilea en daarmee in Israëls kwaliteitswijngebied nummer 1. Het fruit voor de wijnen komt van een vijftal afzonderlijke wijngaarden die tussen 430 en 800 meter boven zeeniveau liggen. Daarmee is niet alleen een evenwichtige rijping van de druiven verzekerd, het biedt ook de mogelijkheid om wijnen met een duidelijk terroirkarakter te maken.
Klantvoordeel

Galil Mountain Avivim Israel

Meer Views

Uitgebreide omschrijving

De Galil Mountain Avivim is een wonderbaarlijk goed gelukte combinatie van 93% Chardonnay en 7% Viognier. Vijf maanden houtrijping in nieuwe eiken vaten; kracht met veel fruitexpressie. Galil Mountain is opgericht in 2000 als een joint venture tussen de wereldberoemde Golan Heights Winery en Kibbutz Yiron. Het moderne bedrijf met zijn state of the art kelderinstallatie ligt op een adembenemend mooie locatie in Opper Galilea en daarmee in Israëls kwaliteitswijngebied nummer 1. Het fruit voor de wijnen komt van een vijftal afzonderlijke wijngaarden die tussen 430 en 800 meter boven zeeniveau liggen. Daarmee is niet alleen een evenwichtige rijping van de druiven verzekerd, het biedt ook de mogelijkheid om wijnen met een duidelijk terroirkarakter te maken.

Aanvullende Informatie

Bestelcode Nee
Wijnland Israël
Wijnstreek Upper Galilee
Wijnsoort Wit
Druivenras Chardonnay, Viognier
Jaar 2017
Classificatie Nee
Inhoud 75,0 cl
Alcoholpercentage 13,5 %
Serveertemperatuur 12-14 °C
Kleur Licht geel
Geur vol fruitig, exotisch
Smaak Vol en rijk, frisse tonen

Schrijf uw eigen beoordeling

X
ALTIJD ALS EERSTE EXCLUSIEVE AANBIEDINGEN?
Meld je aan voor de wekelijkse WijnService nieuwsbrief en ontvang persoonlijke aanbiedingen! Tot wel 50% korting op prachtige wijnen!
Kortingscode
Sluiten