Prinz Salm Weissburgunder

Beschikbaarheid: Op voorraad
i

We doen er alles aan om dit artikel op tijd te leveren. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bestelling vertraagd is.

Waardering:
100 % of 100
De bioloische Weissburgunder van Prinz Salm is een hele mooi fijne en zachte witte wijn. 'Weissburgunder' is de Duitse variant van de Pinot Blanc. Ze is vol en rond met een mooie frisheid waarin we fijne citrus tonen vinden. Uitermate geschikt als aperitief maar past ook zeker goed bij salades, asperges en diverse visgerechten.
Normale prijs 16.95 Speciale prijs 13.95 18% korting
Aanbieding

Meer informatie
Jaar 2021
Wijnhuis Prinz Salm
Wijnland Duitsland
Wijnstreek Rheinhessen
Wijnsoort Wit
Druivenras Weissburgunder
Wijn-spijs Salades Vis
Inhoud 75,0 cl
Alcoholpercentage 12,5 %
Serveertemperatuur 8-10 °C
Kleur Goudkleur met lichtgroene zweem.
Geur Citrus.
Smaak Rond en zacht.
Het Weingut Prinz Salm is in de wijnregio de Nahe het oudste wijnhuis die nog in familiebezit is. Al 32 generaties lang maakt de adelijke familie Zu Salm-Salm hier wijn. Prinz Felix heeft er de leiding over het wijnhuis en broer Prinz Constantijn houdt zich bezig met de commerciële kant. Weingut Prinz Salm is al sinds 1988 biologisch en mag zich daarom als een van de eerste noemen die z'n wijnen ecologisch verbouwd. Ook is Weingut Prinz Salm een VDP Weingut. Wat staat voor Verband Deutscher Prädikats- und Qualitätsweingüter. Dit geeft aan dat wijnhuizen met deze classificering hoge kwaliteitseisen hanteren.
Schrijf een beoordeling