20% Korting op Salentein Portillo, Op=Op! >

Salentein proefpakket, Argentinië

Beschikbaarheid: Op voorraad
i

We doen er alles aan om dit artikel op tijd te leveren. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bestelling vertraagd is.

Salentein Barrel Selection wijnen zijn in Nederland al jaren zeer populair. De serie bestaat uit zes verschillende op frans eikenhout gerijpte wijnen. Ze zijn alle zes gemaakt van één druivensoort. Om kennis te maken met deze heerlijke kwaliteitswijnen bieden wij u een zeer voordelig proefpakket met een fles Chardonnay, Sauvignon Blanc, Cabernet Sauvignon, Malbec, Merlot en Pinot Noir.

92.70
Meer informatie
Wijnhuis Bodegas Salentein
Wijnland Argentinië
Wijnstreek Mendoza
Wijnsoort Rood
Classificatie Alto Valle de Uco
Inhoud 75,0 cl

Welkom in de wereld van Bodegas Salentein, waar Argentinië en Nederland samensmelten tot de heerlijkste wijnen ter wereld. Een serie topwijnen waarbij het ultieme genieten centraal staat. De Salentein Barrel Selection wijnen zijn in Nederland al jaren erg populair. Bodegas Salentein werd in 1992 opgericht door de Nederlandse zakenman Mijndert Pon. Zijn Salentein wijnen rijpen vele maanden op nieuw Franse eiken en behoren tot het beste dat Argentinië voortbrengt. Om u te overtuigen van de smaak én kwaliteit van deze topwijnen bieden wij ze aan in een proefpakket. Maak voordelig kennis met één van de mooiste en beste wijnhuizen van Argentinië!
Het proefpakket bestaat uit::
1) Salentein Barrel Selection Chardonnay
2) Salentein Selection Sauvignon Blanc
3) Salentein Barrel Selection Cabernet Sauvignon
4) Salentein Barrel Selection Malbec
5) Salentein Barrel Selection Merlot
6) Salentein Barrel Selection Pinot Noir.

Schrijf een beoordeling