carlorossi 3
carlorossi 2
Carlo Rossi Vineyards
tekst
10 10 490 #223974
carlorossi 2
carlorossi 3
carlorossi 3
carlorossi 2
carlorossi 2
carlorossi 2
carlorossi 2

Carlo Rossi Vineyards

Carlo Rossi Vineyards is het verhaal van de oprichters Ernest en Julio Gallo. Deze twee broers van Italiaanse voorouders begonnen, door hun liefde voor wijn, in 1933 E & J Gallo Winery in Californië. Hun wijnbedrijf in Modesto in de Central Valley groeide in de loop der jaren uit tot een van de grootste wijnbedrijven ter wereld. Ernest en Julio begonnen met het huren van een pakhuis en het kopen van installaties voor het pletten en fermenteren van druiven. In 1948 gingen ze een partnerschap aan met wijnmakers in Sonoma County. In 1977 werden deze wijngaarden door de broers Gallo overgenomen en toegevoegd aan E & J Gallo Winery.

Gallo is thans een familiebedrijf. waarin maar liefst 17 leden van de familie betrokken zijn. Na het overlijden van Julio en later Ernest in 2007, werd de naam E & J Gallo Winery veranderd in Gallo Family Vineyards. Hun wijnen worden nu in 90 landen over de hele wereld verkocht, met dezelfde filosofie en instelling waarmee hun grootvaders het bedrijf met grote vastberadenheid zijn begonnen.

Carlo Rossi Vineyards in Modesto behoort ook tot hun bezit. De Carlo Rossi wijnen onderscheiden zich als gemakkelijk drinkbare wijnen uit het zonovergoten Californië. Ze zijn vooral populair bij jonge en beginnende wijndrinkers, omdat zij Carlo Rossi ervaren als een lekkere wijn, bomvol sappig fruit dat plezierig wegdrinkt.

Assortiment Carlo Rossi Vineyards

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

X
ALTIJD ALS EERSTE EXCLUSIEVE AANBIEDINGEN?
Meld je aan voor de wekelijkse WijnService nieuwsbrief en ontvang persoonlijke aanbiedingen! Tot wel 50% korting op prachtige wijnen!
Kortingscode
Sluiten