Molina 1
Castillo de Molina
Tekst
10 10 490 #FFFFFF
MolIna 2
MolIna 3
Molina 1
Molina 1
MolIna 2
MolIna 2
MolIna 3
MolIna 3

Castillo de Molina

De broers Bonifacio en Jose Gregorio Correa Albana richtten in 1865 het wijnhuis Viña San Pedro op. Zij maken de eerste wijn van locale druiven die groeien op een stuk land wat al 5 generaties in familie bezit is.

In 1980 wordt de serie Castillo de Molina-wijnen met succes geïntroduceerd. In eerste instantie komen de druiven van de eigen wijngaarden rond hun kelder in Molina. inmiddels zijn deze wijngaarden niet meer toereikend om aan de enorme vraag naar druiven voor Castillo de Molina-wijnen te kunnen voldoen. Men heeft hiervoor een oplossing gevonden door ook druiven van eigen wijngaarden uit andere gebieden te gebruiken, mits zij voldoen aan de hoge kwaliteitseisen voor Castillo de Molina-wijnen.

Assortiment Castillo de Molina

2 Artikel(en)

per pagina

Stel een Aflopende Directie in
 1. Castillo de Molina Chardonnay Reserva

  Castillo de Molina Chardonnay Reserva

  € 10,95
  • € 9,95 per fles

   bij 6 flessen of meer

  Fles + Doos (6) +
  Castillo de Molina Chardonnay Reserva is een mooie houtgerijpte witte wijn met tropisch fruit en een botertje uit Casablanca Valley in Chili. De chardonnay smaakt heerlijk als mooie aperitiefwijn, maar past ook uitstekend bij kip, gegrilde vis, pasta en risotto. Meer Informatie
 2. Castillo de Molina Cabernet Sauvignon Reserva

  Castillo de Molina Cabernet Sauvignon Reserva

  € 10,95
  • € 9,95 per fles

   bij 6 flessen of meer

  Fles + Doos (6) +
  Castillo de Molina Cabernet Sauvignon Reserva is een krachtige, sterk aan cassis denkende kruidige wijn uit de Central Valley in Chili. De Cabernet Sauvignon Reserva smaakt heerlijk als aperitiefwijn, maar gaat ook uitstekend bij stevige stoofschotels, rood en gegrild vlees. Meer Informatie

2 Artikel(en)

per pagina

Stel een Aflopende Directie in

X
ALTIJD ALS EERSTE EXCLUSIEVE AANBIEDINGEN?
Meld je aan voor de wekelijkse WijnService nieuwsbrief en ontvang persoonlijke aanbiedingen! Tot wel 50% korting op prachtige wijnen!
Kortingscode
Sluiten