deiss 1
Domaine Marcel Deiss
tekst
10 120 490 #FFFFFF
deiss 2
deiss 3
deiss 1
deiss 1
deiss 2
deiss 2
deiss 3
deiss 3

Domaine Marcel Deiss

Jean Michel Deiss wordt gezien als één van de meest talent-volle wijnmakers uit Elzas. Zijn wijnen zijn even eigenzinnig als hijzelf. Hij produceert wijnen met kleine kwantiteit maar grote kwaliteit. Zelfs de zijwortels aan de oppervlakte van de wijnstokken worden met de hand verwijderd, zodat de echte wortels dieper in de grond de mineralen kunnen vinden.

De wijngaarden van het Domaine liggen verspreid over 7 verschillende gemeenten in en rondom Bergheim. Ze hebben een totale oppervlakte van 25 hectare. Binnen de filosofie en werkwijze van Jean Michel is de druif ondergeschikt aan de wijngaard. waar via het 'Terroir' het karakter van zijn wijnen wordt bepaald.

Domaine Marcel Deiss maakt wijn van absolute wereldklasse. De wijnen van Deiss noemt men ook wel 'het vloeibare goud van de Elzas'. En terecht, want deze wijnen bieden alles: complexiteit, spanning, klasse en enorme smaakrijkdom. Deiss werkt uitsluitend met kleine geconcentreerde opbrengsten van zorgvuldig geselecteerde percelen. Dit dankzij kleine druiven, vol geconcentreerd sap en mineralen die worden geoogst als ze optimaal rijp zijn.

Assortiment Domaine Marcel Deiss

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

X
ALTIJD ALS EERSTE EXCLUSIEVE AANBIEDINGEN?
Meld je aan voor de wekelijkse WijnService nieuwsbrief en ontvang persoonlijke aanbiedingen! Tot wel 50% korting op prachtige wijnen!
Kortingscode
Sluiten