hamilton 1
Hamilton Russell Vineyards
tekst
10 10 490 #FFFFFF
hamilton 2
hamilton 3
hamilton 1
hamilton 1
hamilton 2
hamilton 2
hamilton 3
hamilton 3

Hamilton Russell Vineyards

Oprichter Tim Hamilton Russell kocht in 1975 170 hectare in de Hemel-en-Aarde vallei in het district Walker Bay. Zijn wijngaarden liggen er op minder dan 3 kilometer afstand van de Atlantische Oceaan, in het meest zuidelijke en koelste deel van Zuid-Afrika. Zijn Pinot Noir en Chardonnay genoten al snel een grote reputatie. Zoon Anthony, die het wijnbedrijf in 1991 overnam en het verder uitbouwde, behoort tot een van de topproducenten van Zuid-Afrika.

Anthony Hamilton Russell kocht in 1994 het aangrenzende domein Southern Right. Met dit wijnbedrijf richt hij zich hele-maal op de productie van Sauvignon Blanc en Pinotage wijn.

Hamilton Russel Vineyards geniet grote waardering en behoort tot de absolute top van Zuid Afrika. In de gezaghebbende John Platter Wine Guide worden hun Chardonnay en Pinot Noir zelfs met de maximale waardering van 5 sterren gewaardeerd. Een unieke prestatie op zich. Van recentere datum is hun icoonwijn Ashbourne; een super Pinotage die zeer beperkt leverbaar is. Kortom: Hamilton Russell Vineyards produceert kwaliteitswijnen die tot het beste behoren die het land voortbrengt.

Assortiment Hamilton Russell Vineyards

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

X
ALTIJD ALS EERSTE EXCLUSIEVE AANBIEDINGEN?
Meld je aan voor de wekelijkse WijnService nieuwsbrief en ontvang persoonlijke aanbiedingen! Tot wel 50% korting op prachtige wijnen!
Kortingscode
Sluiten