mellot 1
Joseph Mellot
tekst
10 10 490 #223974
mellot 2
mellot 3
mellot 1
mellot 1
mellot 2
mellot 2
mellot 3
mellot 3

Joseph Mellot

Wijnhuis Joseph Mellot is het meest toonaangevende wijnhuis uit de Loirestreek. Het staat bekend om de brede kennis van wijnen uit deze regio. Sinds de oprichting in 1513 is de familie Mellot betrokken bij het produceren van wijn. Deze wijnkennis is van generatie op generatie overgedragen en is door de jaren heen geperfectioneerd. In 1698 werd César Mellot zelfs gevraagd om Koning Louis XIV te adviseren in zijn wijnkeuze.

Mellot heeft als eerst wijnbedrijf in het gebied Centre-Loire het ISO-certificaat 14001 behaald. Een norm die alle verbeteringen die zij op het gebied van milieu hebben doorgevoerd, vanaf de druivenstok tot en met de verkoop van de wijn, bekroond. Het certificaat staat voor respect voor de aarde en de mens.

Assortiment Joseph Mellot

1 Artikel(en)

per pagina

Stel een Aflopende Directie in
  1. Pouilly-Fumé Le Tronsec

    Pouilly-Fumé Le Tronsec

    € 23,35
    Fles + Doos (6) +
    Pouilly-Fumé Le Tronsec van Loirehuis Joseph Mellot is een karakteristieke aperitiefwijn. De bleekgele wijn, die 100% is gemaakt van Sauvignon Blanc, geeft in zijn geur en smaak herkenning van mineralen en citrus, grapefruit en sinaasappel. De verfijnde wijn is goed in balans met een mooie lengte. Meer Informatie

1 Artikel(en)

per pagina

Stel een Aflopende Directie in

X
ALTIJD ALS EERSTE EXCLUSIEVE AANBIEDINGEN?
Meld je aan voor de wekelijkse WijnService nieuwsbrief en ontvang persoonlijke aanbiedingen! Tot wel 50% korting op prachtige wijnen!
Kortingscode
Sluiten