Roche Mazet 1
Roche Mazet 2
Roche Mazet
Tekst
10 10 490 #FFFFFF
Roche Mazet 3
Roche Mazet 1
Roche Mazet 1
Roche Mazet 2
Roche Mazet 2
Roche Mazet 3
Roche Mazet 3

Roche Mazet - moderne wijn uit de Languedoc

Onze Roche Mazet wijnen zijn afkomstig uit de grote Zuidfranse wijnstreek Languedoc. De druivenverbouw, vinificatie en botteling wordt verzorgd door Paul Valmeras in Beziers, waarna de wijnen op de markt worden gebracht door Groupe Castel, een van de grootste wijnproducenten ter wereld, dat als familiebedrijf al meer dan 50 jaar bestaat.

Roche Mazet wijnen zijn heerlijk drinkbare wijnen voor dagelijks gebruik. De wijnen kenmerken zich door een moderne en zeer verzorgde labeling. Met hun commercieel smaaktype richten de wijnen zich vooral op de smaak van een groot publiek tegen een zeer betaalbare prijs.

De Roche Mazet serie bestaat uit witte Chardonnay en Sauvignon Blanc, een rose van Syrah druiven en drie rode wijnen: Cabernet Sauvignon, Merlot en een klassieke houtgerijpte Languedoc Rouge.

1 Artikel(en)

per pagina

Stel een Aflopende Directie in
 1. Roche Mazet

  Roche Mazet

  € 5,95

  Tijdelijk uitverkocht

  Roche Mazet is niet meer leverbaar. Als vervangende wijn kunnen wij u Barrique D'Or en Chevalier Alexis Lichine aanbieden.

  Meer Informatie

1 Artikel(en)

per pagina

Stel een Aflopende Directie in

X
ALTIJD ALS EERSTE EXCLUSIEVE AANBIEDINGEN?
Meld je aan voor de wekelijkse WijnService nieuwsbrief en ontvang persoonlijke aanbiedingen! Tot wel 50% korting op prachtige wijnen!
Kortingscode
Sluiten