rooiberg 1
rooiberg 2
Rooiberg Winery
tekst
10 10 490 #FFFFFF
rooiberg 3
rooiberg 1
rooiberg 1
rooiberg 2
rooiberg 2
rooiberg 3
rooiberg 3

Rooiberg Winery

Rooiberg Winery in de Zuid-Afrikaanse wijnstreek Robertson is een regionaal samenwerkingsverband van 35 wijnboeren. Robertson is een relatief onbekend wijngebied ten noord-oosten van het veel bekendere Stellenbosch. Rooiberg is een wijncoöperatie, die opzienbarende kwaliteit weet te realiseren. Men produceert zowel verrukkelijke, soepele rode wijnen als frisse en fruitige witte wijnen en een heerlijke mousserende typisch Zuid-Afrikaanse Vonkelwyn.

Hun wijnen worden in Nederland verkocht onder de labels 'Finch Mountain' en 'The Finch'.
Finch Mountain staat voor originele Zuid-Afrikaanse wijn uit de Robertson Vallei. De Finch Mountain-serie bestaat uit een rode Selected Red, een witte Chenin Blanc en een mousserende Vonkelwyn. Ze zijn geliefd vanwege hun bijzonder toegankelijke smaakstijl. Voor een extra feestelijk moment biedt Finch Mountain bovendien een geweldige mousserende wijn voor een ‘baie goeie’ prijs! Onder het label 'The Finch' levert Rooiberg een witte Chardonnay en een rode blend van Cabernet en Merlot.

Assortiment Rooiberg Winery

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

X
ALTIJD ALS EERSTE EXCLUSIEVE AANBIEDINGEN?
Meld je aan voor de wekelijkse WijnService nieuwsbrief en ontvang persoonlijke aanbiedingen! Tot wel 50% korting op prachtige wijnen!
Kortingscode
Sluiten