Kopke Colheita Port 

Kopke heeft een heel bijzondere plek in de geschiedenis van de porthandel. Het was pgericht in 1638, drie decennia voordat veel andere bekende porthuizen verschenen.

Porto Kopke

Porto Kopke wordt algemeen erkend als het eerste Porthuis in de Port-wijngeschiedenis. Kopke werd opgericht in 1638 door de Duitsers Cristiano en Nicolaus Kopke. In 2013 vierde Porto Kopke 375 jaar doorlopende productie van fijne wijn en port van zijn beroemde Quinta São Luiz. Het huis heeft een rijke traditie. De meeste wijnen zijn verkrijgbaar in volle en halve flessen en hebben allen de onderscheidende handgeschilderde flessen. Een traditie in de havenregio.

Daarnaast is Kopke de wereldleider voor Colheita, ook bekend als "Single year sewny ports". Kopke heeft 25% van de wereldwijde handel in de Colheita port.
Om deze port te maken, worden de druiven geoogst van zeer oude wijnstokken (tot 100 jaar oud), waaronder kleine hoeveelheden zeer intens fruit van Kopke's beroemde Font Santa Wijngaard in de Quinta São Luiz met zijn vele prijswinnaars.

Colheita Ports worden in houten vaten opgeslagen tot ze volledig gerijpt zijn. Ze worden pas gebotteld als ze worden verkocht. De datum van bottelen staat ook achterop de fles. Na het bottelen is er geen verdere veroudering nodig. Colheitas zijn direct drinkbaar. Deze ports kunnen nog wel 6-8 opgeslagen worden na het bottelen. Colheitas zijn lichter en verfijnder dan vintage porten, met heerlijke aroma's en smaken. 

De Kopke Colheita Ports werden opnieuw internationaal erkend voor hun uitstekende kwaliteit. The Wine Advocate heeft onlangs 97 punten toegekend aan de Kopke Colheita 1953, 94 punten aan Kopke Colheita 1975 en 92 punten aan Kopke Colheita 1984.
Kopke colheita jaren

Proefnotitie Kopke Colheita 1966

Intense bruine kleur met bakstenen tinten, die superieur zijn levensduur illustreert. De Port presenteert een betrokken boeket gedroogde vruchten, met duidelijke rooknotities, zijdeachtig en delicaat in de smaak. Uitgedrukt in een uitstekende structuur en verfijnde elegantie, de intensiteit van pruimen, gedroogde vijgen en vanille-aroma's, schetsen een unieke en goddelijke stijl die resulteert in een aanhoudende afwerking.

"De 1966 Colheita Tawny Port werd in 2015 gebotteld met 126,3 gram per liter restsuiker, en wordt geleverd met een krokodil (zoals hier typisch is). Naarmate we dit probleem serieus worden in de reeks van Sogevinus, laat dit zien wat Je krijgt met een toenemende leeftijd: de prachtige concentratie van smaak, de lange, intense afwerkingen en het complexe smaken van smaken die oude Tawnies moeiteloos leveren. Dat is voor mij de moeite waard om de extra geld te verdienen. Als sommige jongeren meer leunen Naar karamel, dit voegt meer melasse toe met een vleugje brandewijn op de achtergrond. De geconcentreerde smaken strekken min of meer eindeloos door, in de smaak van de wijn, door de kracht en de zuurgraad van de wijn. -palaat is aanvankelijk vriendelijk. Het maakt weliswaar het einde van het verhemelte af, maar eindigt met sappige barsten fruit en suiker. In meerdere dagen heeft het een beetje meer harmonie verworven en een agressiegevoel gekregen. naar verhouding , Is hier niet zo goed geïntegreerd als in 1965, ook beoordeeld, maar dat is relatief. In dit geval vond ik dit gewoon wat beterschap voor zijn complexiteit en concentratie op verschillende fronten. De frisheid in 1965 is echter wel verleidelijk. Het smaakt jonger. Het hangt af van wat je wilt: die oude-wijn complexiteit en diepte of een levendiger gevoel. Ze hebben allebei veel kracht op de finish. Je kan niet echt verkeerd gaan. Dit is een prachtige reeks van Colheitas, plus een NV Very Old Tawny en de witte equivalenten van Colheitas, van Sogevinus 'eigenschappen. Ze zijn allemaal voorzien van barcurken. Zoals altijd, zonder corkfouten, moeten deze over het algemeen onbepaald blijven. Het einddatum drinkvenster is gewoon een plaatshouder. Natuurlijk verwacht niemand dat ze gehouden worden. Tawnies (en hun witte equivalenten) zijn zeker klaar om te drinken bij vrijlating. onze belangrijkste tip: drink geen Tawny te warm! Rond 18 graden heeft de neiging om beter te werken dan kamertemperatuur. Ik haal ze uit de koelkast erg koud en laat ze in het glas zitten om 30 tot 40 minuten op te warmen. Voor onze smaak is Kopke het beste van de Sogevinus eigenschappen voor Colheitas, maar de stijlen zijn heel anders en alles doet hier uitzonderlijk goed. 

"Dit was een zeer verse botteling vanaf 200. Donkere esdoorn in kleur met geurige whiffs van honing, karamel, een zachte geanoot en hazelnoot die prachtig was. Medium-bodied, zacht en luxueus met een zijdeachtige elegantie die ik in Colheitas met leeftijd hou. Heldere zuurgraad zorgt voor de vereiste balans, met een droogte die goed werkt met de lange en onverbiddelijke afwerking."

Gouden Medaille bij de 2015 Internationale Wijnuitdaging

Gouden Medaille op de Concours Mondial de Bruxelles 2015

Master Award bij de Fortified Masters van 2013

Gouden Medaille bij de Concours Mondial de Bruxelles van 1998

Kopke Colheita alle jaren

14 Artikel(en)

per pagina

Stel een Aflopende Directie in
  1. Kopke Colheita Port 2005

    Kopke Colheita Port 2005

    € 28,50
    Fles + Doos (6) +
    Deze Kopke Colheita 2005 port is mooi rijp en heeft minimal 8 jaar op vaten gerijpt en heeft daardoor een amberkleur gekregen. De smaak is zacht en mooi zoet met tonen van kers, krenten en rozijnen. deze port is na opening nog vele weken houdbaar en af te sluiten door gewoon de kurk er terug op te plaatsen.

    De Colheita's van het Portugese Porthuis Kopke zijn een van de meest bekende als het gaat om soorten Port. Het zijn gerijpte Tawny's die minimaal 7 jaar op eikenhouten vaten hebben gerijpt en uit één oogstjaar komen. Door die houtrijping komt de port licht in contact met zuurstof. De port gaat oxideren, verliest een deel van zijn kleur en krijgt de geur en smaak van vanille, specerijen, rozijnen, vijgen en karamel. Heerlijk te combineren met chocolade of oud Hollandsche kazen. Drink de port zo tussen de 14 en 18 graden. De Kopke Colheita Port is na opening nog ca. 6 weken op dronk.

    Heeft u een oudere Colheita/Vintage Port adviseren wij de fles 24 uur van te voren rechtop te zetten. Zo kan het bezinksel naar de bodem zakken. Vervolgens rustig uitschenken tot u bij het bezinksel bent.  

    Meer Informatie
  2. Kopke Colheita Port 2006 aanbieding

    Kopke Colheita Port 2006

    € 29,50
    Fles + Doos (6) +
    Deze Kopke Colheita 2006 is van uitstekende kwaliteit. Colheita port heeft minimaal 7 jaar op eiken vaten gerijpt en heeft daardoor een intense smaak en veel tonen van krenten, kers en laurier. De kruidigheid is mooi verweven in het zoet van de port. De port is zoet doordat men tijdens de gisting pure wijnalcohol heet toegevoegd en de gisting daardoor is gestopt. De nog onvergiste suikers geven de port zijn heerlijke rijke en zoete smaak.

    De Colheita's van het Portugese Porthuis Kopke zijn een van de meest bekende als het gaat om soorten Port. Het zijn gerijpte Tawny's die minimaal 7 jaar op eikenhouten vaten hebben gerijpt en uit één oogstjaar komen. Door die houtrijping komt de port licht in contact met zuurstof. De port gaat oxideren, verliest een deel van zijn kleur en krijgt de geur en smaak van vanille, specerijen, rozijnen, vijgen en karamel. Heerlijk te combineren met chocolade of oud Hollandsche kazen. Drink de port zo tussen de 14 en 18 graden. De Kopke Colheita Port is na opening nog ca. 6 weken op dronk.

    Heeft u een oudere Colheita/Vintage Port adviseren wij de fles 24 uur van te voren rechtop te zetten. Zo kan het bezinksel naar de bodem zakken. Vervolgens rustig uitschenken tot u bij het bezinksel bent.  

    Meer Informatie
  3. Kopke Colheita Port 2004 aanbieding

    Kopke Colheita Port 2004

    € 29,50
    Fles + Doos (6) +
    Heerlijk glas Tawny port, deze Kopke Colheita 2004. Deze port heeft ruim 12 jaar op eiken vaten gerijpt en is nu heerlijk op dronk. Na opening tevens maanden houdbaar met de kurk er gewoon op.

    De Colheita's van het Portugese Porthuis Kopke zijn een van de meest bekende als het gaat om soorten Port. Het zijn gerijpte Tawny's die minimaal 7 jaar op eikenhouten vaten hebben gerijpt en uit één oogstjaar komen. Door die houtrijping komt de port licht in contact met zuurstof. De port gaat oxideren, verliest een deel van zijn kleur en krijgt de geur en smaak van vanille, specerijen, rozijnen, vijgen en karamel. Heerlijk te combineren met chocolade of oud Hollandsche kazen. Drink de port zo tussen de 14 en 18 graden. De Kopke Colheita Port is na opening nog ca. 6 weken op dronk.

    Heeft u een oudere Colheita/Vintage Port adviseren wij de fles 24 uur van te voren rechtop te zetten. Zo kan het bezinksel naar de bodem zakken. Vervolgens rustig uitschenken tot u bij het bezinksel bent.  

    Meer Informatie
  4. Kopke Colheita Port 2003 aanbieding

    Kopke Colheita Port 2003

    € 31,50
    Fles + Doos (6) +
    De Colheita port van Kopke rijping minimaal 7 jaar op vat. Zo ook deze Kopke Colheita 2003. deze Colheita heeft ruim 11 jaar op vaten gerijpt en heeft smaaknuances van noten, pruimen, rozijnen en krenten.

    De Colheita's van het Portugese Porthuis Kopke zijn een van de meest bekende als het gaat om soorten Port. Het zijn gerijpte Tawny's die minimaal 7 jaar op eikenhouten vaten hebben gerijpt en uit één oogstjaar komen. Door die houtrijping komt de port licht in contact met zuurstof. De port gaat oxideren, verliest een deel van zijn kleur en krijgt de geur en smaak van vanille, specerijen, rozijnen, vijgen en karamel. Heerlijk te combineren met chocolade of oud Hollandsche kazen. Drink de port zo tussen de 14 en 18 graden. De Kopke Colheita Port is na opening nog ca. 6 weken op dronk.

    Heeft u een oudere Colheita/Vintage Port adviseren wij de fles 24 uur van te voren rechtop te zetten. Zo kan het bezinksel naar de bodem zakken. Vervolgens rustig uitschenken tot u bij het bezinksel bent.  

    Meer Informatie
  5. Kopke Colheita Port 1998

    Kopke Colheita Port 1998

    € 38,95
    Fles + Doos (6) +
    Prachtige gerijpte port deze Koke Colheita 1998. Deze Kopke port is minimaal 16 jaar gerijpt op eiken vaten en is heerlijk vol en zacht van smaak. Deze port kun je na opening nog rustig maanden bewaren zoals dat bij alle Colheitas het geval is.

    De Colheita's van het Portugese Porthuis Kopke zijn een van de meest bekende als het gaat om soorten Port. Het zijn gerijpte Tawny's die minimaal 7 jaar op eikenhouten vaten hebben gerijpt en uit één oogstjaar komen. Door die houtrijping komt de port licht in contact met zuurstof. De port gaat oxideren, verliest een deel van zijn kleur en krijgt de geur en smaak van vanille, specerijen, rozijnen, vijgen en karamel. Heerlijk te combineren met chocolade of oud Hollandsche kazen. Drink de port zo tussen de 14 en 18 graden. De Kopke Colheita Port is na opening nog ca. 6 weken op dronk.

    Heeft u een oudere Colheita/Vintage Port adviseren wij de fles 24 uur van te voren rechtop te zetten. Zo kan het bezinksel naar de bodem zakken. Vervolgens rustig uitschenken tot u bij het bezinksel bent.  

    Meer Informatie
  6. Kopke Colheita Port 1999

    Kopke Colheita Port 1999

    € 38,95
    Fles + Doos (6) +
    Deze heerlijke Kopke Colheita 1999 heeft ruim 15 jaar op eiken vaten gerijpt en is nu perfect op dronk. Alle Colheita's hebben een minimale rijping van 7 jaar en worden gebotteld als de vorige botteling op is. Deze port is intens geurig met karamel, noten en rozijnen. De smaak is vol en zacht met een lichte kruidigheid. De Colheita's van het Portugese Porthuis Kopke zijn een van de meest bekende als het gaat om soorten Port. Het zijn gerijpte Tawny's die minimaal 7 jaar op eikenhouten vaten hebben gerijpt en uit één oogstjaar komen. Door die houtrijping komt de port licht in contact met zuurstof. De port gaat oxideren, verliest een deel van zijn kleur en krijgt de geur en smaak van vanille, specerijen, rozijnen, vijgen en karamel. Heerlijk te combineren met chocolade of oud Hollandsche kazen. Drink de port zo tussen de 14 en 18 graden. De Kopke Colheita Port is na opening nog ca. 6 weken op dronk.

    Heeft u een oudere Colheita/Vintage Port adviseren wij de fles 24 uur van te voren rechtop te zetten. Zo kan het bezinksel naar de bodem zakken. Vervolgens rustig uitschenken tot u bij het bezinksel bent.

    Meer Informatie
  7. Kopke Colheita Port 1985

    Kopke Colheita Port 1985

    € 69,95
    Fles + Doos (6) +
    De Kopke Colheita 1985 heeft ruim 25 op eiken vaten gelegen en is een unieke port van slechts 1 oogstjaar. Deze colheita' s rijpen minimaal 7 jaar op eiken vaten voordat ze worden gebotteld. Vaak is de rijping veel langer.Deze Kopke Colheita 1985 is zacht van smaak met walnoten, kers en krenten en rozijnen ij de afdronk.

    De Colheita's van het Portugese Porthuis Kopke zijn een van de meest bekende als het gaat om soorten Port. Het zijn gerijpte Tawny's die minimaal 7 jaar op eikenhouten vaten hebben gerijpt en uit één oogstjaar komen. Door die houtrijping komt de port licht in contact met zuurstof. De port gaat oxideren, verliest een deel van zijn kleur en krijgt de geur en smaak van vanille, specerijen, rozijnen, vijgen en karamel. Heerlijk te combineren met chocolade of oud Hollandsche kazen. Drink de port zo tussen de 14 en 18 graden. De Kopke Colheita Port is na opening nog ca. 6 weken op dronk.

    Heeft u een oudere Colheita/Vintage Port adviseren wij de fles 24 uur van te voren rechtop te zetten. Zo kan het bezinksel naar de bodem zakken. Vervolgens rustig uitschenken tot u bij het bezinksel bent.  

    Meer Informatie
  8. Kopke Colheita Port 1981

    Kopke Colheita Port 1981

    € 87,50
    Fles + Doos (6) +
    Deze Kopke Colheita Port 1981 is nu perfect op dronk en heft ruim 29 jaar op eiken vaten gerijpt. De port is na opening nog vele weken te bewaren door de kurk na opening gewoon op de fles te doen. deze Kopke Colheita 1981 is verfijnd, zacht zoet en vol van smak met tonen van chocolade, karamel, rozijnen en specerijen. De Colheita's van het Portugese Porthuis Kopke zijn een van de meest bekende als het gaat om soorten Port. Het zijn gerijpte Tawny's die minimaal 7 jaar op eikenhouten vaten hebben gerijpt en uit één oogstjaar komen. Door die houtrijping komt de port licht in contact met zuurstof. De port gaat oxideren, verliest een deel van zijn kleur en krijgt de geur en smaak van vanille, specerijen, rozijnen, vijgen en karamel. Heerlijk te combineren met chocolade of oud Hollandsche kazen. Drink de port zo tussen de 14 en 18 graden. De Kopke Colheita Port is na opening nog ca. 6 weken op dronk.

    Heeft u een oudere Colheita/Vintage Port adviseren wij de fles 24 uur van te voren rechtop te zetten. Zo kan het bezinksel naar de bodem zakken. Vervolgens rustig uitschenken tot u bij het bezinksel bent.  

    Meer Informatie
  9. Kopke Colheita Port 1979 aanbieding

    Kopke Colheita Port 1979

    € 89,50
    Fles + Doos (6) +
    Deze Kopke Colheita 1979 heeft meer dan 29 jaar gerijpt op eiken vaten en is licht oranje bruin gekleurd, de geur en smaak zijn intens met kers, braam, iets krenten, noten en karamel tonen. Deze heerlijke Kopke Colheita 1979 is nu perfect op dronk en kan na openen nog rustig weken bewaard worden met de kurk op de fles.

    De Colheita's van het Portugese Porthuis Kopke zijn een van de meest bekende als het gaat om soorten Port. Het zijn gerijpte Tawny's die minimaal 7 jaar op eikenhouten vaten hebben gerijpt en uit één oogstjaar komen. Door die houtrijping komt de port licht in contact met zuurstof. De port gaat oxideren, verliest een deel van zijn kleur en krijgt de geur en smaak van vanille, specerijen, rozijnen, vijgen en karamel. Heerlijk te combineren met chocolade of oud Hollandsche kazen. Drink de port zo tussen de 14 en 18 graden. De Kopke Colheita Port is na opening nog ca. 6 weken op dronk.

    Heeft u een oudere Colheita/Vintage Port adviseren wij de fles 24 uur van te voren rechtop te zetten. Zo kan het bezinksel naar de bodem zakken. Vervolgens rustig uitschenken tot u bij het bezinksel bent.  

    Meer Informatie
  10. Kopke Colheita Port 1980

    Kopke Colheita Port 1980

    € 93,50
    Fles + Doos (6) +
    De Kopke Colheita 1980 heeft ruim 30 jaar op vat gerijpt en is een elegante port wijn. De kopke Colheita 1980 is amber kleurig en geurt heerlijk naar karamel, krenten, kersen en specerijen. De afdronk is lang en intens. Deze port past uitstekend bij oude gerijpte kazen en is ook heerlijk als aperitief.

    De Colheita's van het Portugese Porthuis Kopke zijn een van de meest bekende als het gaat om soorten Port. Het zijn gerijpte Tawny's die minimaal 7 jaar op eikenhouten vaten hebben gerijpt en uit één oogstjaar komen. Door die houtrijping komt de port licht in contact met zuurstof. De port gaat oxideren, verliest een deel van zijn kleur en krijgt de geur en smaak van vanille, specerijen, rozijnen, vijgen en karamel. Heerlijk te combineren met chocolade of oud Hollandsche kazen. Drink de port zo tussen de 14 en 18 graden. De Kopke Colheita Port is na opening nog ca. 6 weken op dronk.

    Heeft u een oudere Colheita/Vintage Port adviseren wij de fles 24 uur van te voren rechtop te zetten. Zo kan het bezinksel naar de bodem zakken. Vervolgens rustig uitschenken tot u bij het bezinksel bent.  

    Meer Informatie
  11. Kopke Colheita Port 1978

    Kopke Colheita Port 1978

    € 115,50
    Fles + Doos (6) +
    Deze Kopke Colheita 1978 is taankleurig (daar komt de naam Tawny vandaan) en heeft meer dan 35 op eiken vaten gerijpt. Deze Kopke Colheita1978 is zeer verfijnd van karakter met tonen van (wal)noten, chocolade, mokka, iets krenten en rozijnen. De afdronk is minuten lang en gaat maar door. Geweldige port!

    De Colheita's van het Portugese Porthuis Kopke zijn een van de meest bekende als het gaat om soorten Port. Het zijn gerijpte Tawny's die minimaal 7 jaar op eikenhouten vaten hebben gerijpt en uit één oogstjaar komen. Door die houtrijping komt de port licht in contact met zuurstof. De port gaat oxideren, verliest een deel van zijn kleur en krijgt de geur en smaak van vanille, specerijen, rozijnen, vijgen en karamel. Heerlijk te combineren met chocolade of oud Hollandsche kazen. Drink de port zo tussen de 14 en 18 graden. De Kopke Colheita Port is na opening nog ca. 6 weken op dronk.

    Heeft u een oudere Colheita/Vintage Port adviseren wij de fles 24 uur van te voren rechtop te zetten. Zo kan het bezinksel naar de bodem zakken. Vervolgens rustig uitschenken tot u bij het bezinksel bent.  

    Meer Informatie
  12. Kopke Colheita Port 1975 aanbieding

    Kopke Colheita Port 1975

    € 127,50
    Fles + Doos (6) +
    Deze Kopke Colheita 1975 heeft ruim40 jaar op eiken vaten gerijpt. De druiven van deze port komen altijd uit 1 oogstjaar en rijpen dan minimaal 7 jaar op eiken vaten waarna ze in delen gebotteld worden. De Kopke Colheita 1975 is amberkleurig, rijk van geur met noten , karamel, kersen en specerijen. de smaak is voortreffelijk met rijpe smak tonen van kers, karamel, tabak, laurier en wat ceder.

    De Colheita's van het Portugese Porthuis Kopke zijn een van de meest bekende als het gaat om soorten Port. Het zijn gerijpte Tawny's die minimaal 7 jaar op eikenhouten vaten hebben gerijpt en uit één oogstjaar komen. Door die houtrijping komt de port licht in contact met zuurstof. De port gaat oxideren, verliest een deel van zijn kleur en krijgt de geur en smaak van vanille, specerijen, rozijnen, vijgen en karamel. Heerlijk te combineren met chocolade of oud Hollandsche kazen. Drink de port zo tussen de 14 en 18 graden. De Kopke Colheita Port is na opening nog ca. 6 weken op dronk.

    Heeft u een oudere Colheita/Vintage Port adviseren wij de fles 24 uur van te voren rechtop te zetten. Zo kan het bezinksel naar de bodem zakken. Vervolgens rustig uitschenken tot u bij het bezinksel bent.  

    KOPKE COLHEITA 1975 - 94 POINTS Meer Informatie
  13. Kopke Colheita Port 1976 aanbieding

    Kopke Colheita Port 1976

    € 135,00
    Fles + Doos (6) +
    De Kopke colheita 1976 is een prachtig glas port welke ruim 20 jaar gerijpt heeft op eiken vaten. De Kopke Colheita 1976 is tanig bruin getint en licht doorzichtig van kleur. De geur en smaak zijn heel fijn en lang met tonen van karamel, krenten, rozijnen en laurier.

    De Colheita's van het Portugese Porthuis Kopke zijn een van de meest bekende als het gaat om soorten Port. Het zijn gerijpte Tawny's die minimaal 7 jaar op eikenhouten vaten hebben gerijpt en uit één oogstjaar komen. Door die houtrijping komt de port licht in contact met zuurstof. De port gaat oxideren, verliest een deel van zijn kleur en krijgt de geur en smaak van vanille, specerijen, rozijnen, vijgen en karamel. Heerlijk te combineren met chocolade of oud Hollandsche kazen. Drink de port zo tussen de 14 en 18 graden. De Kopke Colheita Port is na opening nog ca. 6 weken op dronk.

    Heeft u een oudere Colheita/Vintage Port adviseren wij de fles 24 uur van te voren rechtop te zetten. Zo kan het bezinksel naar de bodem zakken. Vervolgens rustig uitschenken tot u bij het bezinksel bent.  

    KOPKE COLHEITA 1976 - 94 POINTS Meer Informatie
  14. Kopke Colheita Port 1957 aanbieding

    Kopke Colheita Port 1957

    € 310,00

    Tijdelijk uitverkocht

    Deze Kopke Colheita port 1957 heeft bijna 50 jaar op vat gerijpt. Deze port kreeg maar liefst 2 gouden medailles van Decanter en Berliner Wine Trophy! Deze Kopke Colheita 1957 is heerlijk van smaak met veel fruit tonen van kers, chocolade en tonen van cederhout. De afdronk is zeer lang en mooi in balans.

    De Colheita's van het Portugese Porthuis Kopke zijn een van de meest bekende als het gaat om soorten Port. Het zijn gerijpte Tawny's die minimaal 7 jaar op eikenhouten vaten hebben gerijpt en uit één oogstjaar komen. Door die houtrijping komt de port licht in contact met zuurstof. De port gaat oxideren, verliest een deel van zijn kleur en krijgt de geur en smaak van vanille, specerijen, rozijnen, vijgen en karamel. Heerlijk te combineren met chocolade of oud Hollandsche kazen. Drink de port zo tussen de 14 en 18 graden. De Kopke Colheita Port is na opening nog ca. 6 weken op dronk.

    Heeft u een oudere Colheita/Vintage Port adviseren wij de fles 24 uur van te voren rechtop te zetten. Zo kan het bezinksel naar de bodem zakken. Vervolgens rustig uitschenken tot u bij het bezinksel bent.  

    Decanter 2013 KOPKE COLHEITA 1957 - GOLD MEDAL - Berliner Wein Trophy 2013 KOPKE COLHEITA 1957 - GREAT GOLD MEDAL Meer Informatie

14 Artikel(en)

per pagina

Stel een Aflopende Directie in

X
ALTIJD ALS EERSTE EXCLUSIEVE AANBIEDINGEN?
Meld je aan voor de wekelijkse WijnService nieuwsbrief en ontvang persoonlijke aanbiedingen! Tot wel 50% korting op prachtige wijnen!
Kortingscode
Sluiten