Profiteer van korting

Profiteer van extra korting tot wel 20%!

Dat kan met uw klantenaccount van WijnService. Als u een account op WijnService heeft of aanmaakt, krijgt u standaard korting op een ruime selectie wijnen. De korting loopt op tot 20%! Neem bijvoorbeeld de Salentein Barrel Selection wijnen. Hierop ontvangt iedere ingelogde klant van Wijnservice € 1,- korting per fles! Deze korting geldt altijd en heeft geen verloopdatum. Zo zorgen wij ervoor dat u als klant altijd de laagste prijs betaalt voor de beste wijnen.


Heeft u nog geen account? Zo werkt het:

1: Maak een account aan via deze link
2: Log in met u gebruikersnaam en wachtwoord
3: U ziet nu direct uw klantenvoordeel
4: Maak een keuze tussen uit verschillende top wijnen en rond uw bestelling af
5: Bij een bestelling boven de €50 wordt de wijn ook nog eens gratis bezorgd
6: Geniet van de wijn!

 

Op aanbiedingen geen verdere korting

Op onze website staat altijd een aantal wijn aanbiedingen. Deze wijnen zijn aan de linkerkant voorzien van een groen balkje met de tekst 'Aanbieding'. Deze aanbiedingen zijn doorgaans per fles en zeer scherp geprijsd. Op deze aanbiedingen wordt door ons bij afname van 6 flessen of meer géén verdere korting meer gegeven.  

Hieronder vindt u een lijst met wijn(huizen) waarbij u als klant extra korting krijgt dmv. de kortinsgcode of via uw klantenaccount. Aan deze lijst kunnen geen rechten worden ontleend.

Wijn per fles kopen

Bij WijnService.nl kunt u wijn per fles kopen. Daardoor kunt u eenvoudig en gemakkelijk het gewenste aantal flessen van uw bestelling samenstellen. U bent bij ons niet verplicht om minimaal 6 flessen af te nemen. Dat geldt zowel voor gesorteerde afname als voor afname van één soort... en dat is wel zo klantvriendelijk.

Grote bestellingen

Als u een grote bestelling van 60 flessen of meer, vraag ons dan via info@wijnservice.nl of telefoon +31 (0) 38-4215196 naar de mogelijkheden van extra korting.