Your world of Magento Extensions and Magento Themes.

Profiteer van KORTING


Wijn per fles kopen

Bij WijnService.nl kunt u wijn per fles kopen. Daardoor kunt u eenvoudig en gemakkelijk het gewenste aantal flessen van uw bestelling samenstellen. U bent bij ons niet verplicht om minimaal 6 flessen af te nemen. Dat geldt zowel voor gesorteerde afname als voor afname van één soort... en dat is wel zo klantvriendelijk.

Gebruik uw klantenaccount

Wilt u profiteren van extra voordeel bij wijnservice.nl? Gebruik dan uw klantenaccount.  Log in en u ziet direct uw klantenvoordeel.
Heeft u nog geen account en u wilt inzicht in uw klantenvoordeel? Maak dan eenvoudig een account aan door uw naam en e-mailadres in te vullen op onze website. De rest wijst zich dan vanzelf.

Grote bestellingen

Als u een grote bestelling van 60 flessen of meer, vraag ons dan via info@wijnservice.nl of telefoon +31 (0) 38-4215196 naar de mogelijkheden van extra korting.

 

Op aanbiedingen geen verdere korting

Op onze website staat altijd een aantal wijn aanbiedingen. Deze wijnen zijn aan de linkerkant voorzien van een groen balkje met de tekst 'Aanbieding'. Deze aanbiedingen zijn doorgaans per fles en zeer scherp geprijsd. Op deze aanbiedingen wordt door ons bij afname van 6 flessen of meer géén verdere korting meer gegeven.  

Hieronder vindt u een lijst met wijn(huizen) waarbij u als klant extra korting krijgt dmv. de kortinsgcode of via uw klantenaccount. Aan deze lijst kunnen geen rechten worden ontleend.