Biologische wijnen

Biologische wijn kopen

Bestel online biologische kwaliteitswijnen

Biologische wijnen zijn wijnen die worden gemaakt met 100% respect voor de natuur en van biologische geteelde druiven.  Bij het wijn maken worden geen chemische bestrijdingsmiddelen, kunstmest en zo min mogelijk sulfiet gebruikt. Biologische wijnen kunnen uit alle wijnlanden komen maar de meeste komen uit Spanje, Italië, Duitsland en Frankrijk. Wijnservice.nl heeft een groot assortiment biologische wijnen die u online kunt kopen.  Biologische wijnen kenmerken zich vaak door de pure smaak waarin het terroir duidelijk herkenbaar is. Het terroir is het geheel van bodem, klimaat en omgeving die van invloed zijn op de druivenstok. 

De biologische en biodynamische wijnen bij Wijnservice.nl zijn allemaal Skal en Eco gecertificeerd.

112 resultaten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Aanbieding
    Waardering: 4.0
    80%
    Normale prijs 10.95 Aanbiedingsprijs 8.99 18% korting
  2. Aanbieding
    Waardering: 3.7
    73%
    Normale prijs 10.95 Aanbiedingsprijs 8.99 18% korting
    Monts du Roi Chardonnay Viognier

     

  3. Nieuwe Hamersma Topper!
    9.95
  4. Waardering: 5.0
    100%
    9.95
  5. Aanbieding
    Normale prijs 36.95 Aanbiedingsprijs 29.95 19% korting
  6. Waardering: 4.0
    80%
    19.95
  7. Waardering: 4.5
    90%
    15.95
  8. Waardering: 4.7
    93%
    13.45
  9. Waardering: 5.0
    100%
    14.95
  10. 19.95

112 resultaten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Biologische wijn kopen bij Wijnservice.nl

Biologische wijn kopen kunt u bij WijnService.nl. Deze zijn door ons zelf proef technisch goedgekeurd en meestal zelf rechtstreeks geïmporteerd. Een aantal wijnen zijn ook Biodynamisch, wat wil zeggen dat naast de biologische aspecten ook rekening wordt gehouden met zaken als de stand van de zon, de maan en de planeten die de gezondheid van de planten kunnen beïnvloeden en zodoende van invloed zijn op de uiteindelijke kwaliteit van de wijn. De wijnen kunnen van vele druivenrassen worden gemaakt maar sommige zijn geschikter dan andere door de structuur en het karakter van de desbetreffende druif. Tempranillo, Syrah, Sauvignon, Grenache en bijvoorbeeld de Riesling zijn vaak geschikt voor als basis voor goede Biologische wijn. Het bewerken van biologische wijngaarden is arbeidsintensief en ook bijvoorbeeld de oogst gebeurd vaak handmatig wat de selectie van de druiven en dus de kwaliteit van de wijn ten goede komt.