Can Bas La Romana Chardonnay Xarel-lo

Beschikbaarheid: Op voorraad
i

We doen er alles aan om dit artikel op tijd te leveren. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bestelling vertraagd is.

De neus van de Can Bas Chardonnay Xarel-lo wordt gedomineerd door aroma's van wit steenfruit met lichte tropische tonen op een geroosterde achtergrond van het rijpen. In de mond is hij zijdeachtig, volumineus, aanhoudend en licht ziltig door rijping in amforen.

De druiven worden zorgvuldig met de hand geplukt. 90% rijping gedurende 6 maanden in Frans eikenhouten vaten. 10% van de wijn rijpt 6 maanden op amforen.

De Can Bas Chardonnay Xarel-Lo is een heerlijk wijn voor bij oesters, schelpdieren, witvis en je serveert hem het beste op een temperatuur van 12 graden.

49.95
Meer informatie
Jaar 2019
Wijnland Spanje
Wijnstreek Penedès
Wijnsoort Wit Biologisch
Druivenras Chardonnay Xarello
Wijn-spijs Aperitief Salades Vette vis (zalm tonijn etc.) Tapas Gevogelte
Classificatie DO Penedes
Inhoud 75cl
Alcoholpercentage 14,5%
Serveertemperatuur 12 Graden
Kleur Licht geel
Geur Steenfruit, tropische tonen,
Smaak volle rijke smaak, ziltige tonen, zijdezachte smaak lange afdronk

Vernoemt naar het perceel van Chardonnay en Xarelo de la finca wijngaarden waar Romeinse overblijfselen van de Via Augusta en een welvarende villa ten tijde van het rijk zijn gevonden. Can Bas is Biologisch gecertificeerd.De neus wordt gedomineerd door aroma's van wit steenfruit met lichte tropische tonen op een geroosterde achtergrond van het rijpen. In de mond is hij zijdeachtig, volumineus, aanhoudend en licht ziltig door rijping in amforen.

Schrijf een beoordeling