Farina Rosso

Beschikbaarheid: Op voorraad

de Farina Rosso is soepel en sappig van karakter. Het fruit viert hoogtijdagen in deze prachtige Italiaanse rode wijn van Farina.

De druiven Corvina en Rondinella geven aroma's van kersen en aardbei.Deze Farina Rosso is heerlijk bij een lunch of volwaardige maaltijd, zeker ook pasta's en pizza, maar uiteraard ook ideaal als borrel wijn.

De 'For Every Day' wijnen zijn een prachtige manier om kennis te maken met het Italiaanse wijnhuis Farina. Een wijn die iedere dag mag en breedte inzetbaar is.

 

Deze wijn scoort een 8+ in De Grote Hamersma.

6.95

Meer informatie
Jaar 2022
Wijnhuis Farina
Wijnland Italië
Wijnstreek Veneto
Wijnsoort Rood
Druivenras Corvina Veronese Molinara Rondinella
Wijn-spijs Aperitief Tapas Vlees Pasta
Inhoud 75cl
Alcoholpercentage 11,5%
Serveertemperatuur 17 Graden
Kleur Licht rood
Geur Kersen geur, fruitig, soepel van rakater
Smaak Makkelijk drinkbare rode wijn, fruitig en soepel van afdronk

Farina wijnen zijn gewild op de Nederlandse wijnmarkt. De verfijnde en elegante Italiaanse wijn wordt door vele gewaardeerd en bewonder. Farina is nog een klassiek familiebedrijf gelegen in het hart van de Valpolicella Classico.Zó soepel en sappig, om vrolijk van te worden. Het fruit viert hoogtijdagen in deze prachtige Italiaanse rode wijn van Farina. De druiven Corvina en Rondinella geven aroma's van kersen en aardbei. De 'For Every Day' wijnen zijn een prachtige manier om kennis te maken met het Italiaanse wijnhuis Farina. Een wijn die iedere dag mag en breedte inzetbaar is.Een koude inweking voor de vergisting is belangrijk voor de soepelheid in deze fruitige rode wijn. Zo worden smaak en kleur onttrokken aan de schilletjes zonder dat er onrijpe tannine in deze Farina wijn terecht komen.

Schrijf een beoordeling